Joppe du Bois du Pêcheur is ook op 21 maart 2014 bij ons thuis geboren, en daarmee de zoon van Fenne en de broer van Jinthe. Het was nooit de bedoeling om ook een reutje te houden, maar door omstandigheden is hij blijven plakken. Als pechvogeltje van 4 weken heeft hij zijn achterpootje gebroken en de revalidatie daarvan heeft lang geduurd. Ondertussen kunnen we hem niet meer missen en hebben we besloten dat hij de rest van zijn leven bij ons mag blijven wonen. Samen met Fenne en Jinthe kan hij het gelukkig heel goed vinden.

Joppe is voor ons een heerlijke knuffelhond. Het liefst hangt hij de hele dag om ons heen om zijn welverdiende knuffels in ontvangst te kunnen nemen. Spelen met een balletje vindt hij helemaal geweldig en ook zwemmen behoort tot zijn favoriete bezigheden. Wanneer hij spelen met een balletje en zwemmen kan combineren is hij helemaal in zijn element en kan hij een flinke tijd door blijven gaan. Samen met Jacobine heeft hij een aantal cursussen gevolgd.

Op 22 november heeft Joppe meegedaan aan een hondenshow voor alle honden. Daar behaalde hij in de klasse voor reuen met stamboom een uitmuntende beoordeling! Verder zijn er geen plannen om met Joppe shows te gaan lopen.

du Bois du Pêcheur
NL
EN
Copyright 2020 du Bois du Pêcheur